Amersfoortse garage geeft oranje Kever weg

29 maart 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Direct Express Centrum Garage in Amersfoort is deze week gestart met de kroningsactie 'WieWil'lem'. Ter gelegenheid van de aanstaande kroning stelt het bedrijf een authentieke knaloranje Volkswagen Kever uit 1972 beschikbaar. Wie op de leukste manier met deze Kever op de foto gaat en deze instuurt via WieWillem.nl, kroont zichzelf tot de nieuwe eigenaar.

De WieWil'lem Kever, uiterst herkenbaar aan de feestelijke kroon, gaat de komende periode op tournee door Amersfoort en omgeving. Het tourschemastaat vermeld op de actiewebsite www.WieWillem.nl. Het in het oog springende voertuig staat op bekende locaties in en om Amersfoort.Het is de bedoeling dat deelnemers zichzelf op de foto zetten met de Kever op de achtergrond.Maar iets gekkers verzinnen mag ook, als de knaloranje WieWil'lem Kever er maar op staat. De leukste, verrassendste, meest originele foto wint de Volkswagen Kever '72.

Het wordt dus spannend in Amersfoort en wijde omgeving wie de nieuwe eigenaar van deze authentieke Volkswagen Kever van bouwjaar '72 wordt. De monteurs van Direct Express hebben dit historische exemplaar aangepakt. De WieWil'lem Kever is dus rijklaar en de winnaar krijgt er voor € 250,- onderhoud bij cadeau, twee jaar APK en twee jaar Wegenwacht-abonnement.

WieWil'lemis ook te volgen via de sociale media: op twitter@DirectExpressVW en Facebook.com/DirectExpressCentrumGarage. De campagne sluit op woensdag 24 april, de feestelijke uitreiking van de oranje Kever aan de winnaar is op zaterdag 27 april.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie