Hoogland - JOS Watergraafsmeer 2-1 ( 2-1)

3 april 2013 om 00:00 Sport

HOOGLAND - ,,De gelukkigste heeft vandaag gewonnen'', stelt Erwin Hermsen vast in het drukke spelershome van Hoogland. Hij zag zijn ploeg op tweede Paasdag winnen met 2-1 nadat eerst een 0-1 achterstand weggewerkt moest worden. Die achterstand stond al na dertig seconden op het scorebord. Een foutje van keeper Sebastiaan Bruins die hij bewonderenswaardig genoeg in de tweede helft meer dan goed maakte. Na de snelle openingstreffer was het Hoogland dat dicteerde en via Gökhan Turksoy en Dik Kreijne met een voorsprong de rust in ging. In de tweede helft vertolkte Bruins een hoofdrol door in de laatste fase van een overigens prachtige wedstrijd de penalty te stoppen die aan JOS Watergraafsmeer wat gelukkig was toegekend.