De Fanfare is gastkok bij Eten bij de Vereeniging

25 maart 2013 om 00:00 Nieuws

EEMKWARTIER - Kunst en Vriendschap komen in harmonie bij elkaar wanneer De Stille Fanfare de pannen komt beroeren. Ins Blaue hinein zullen zij een smakelijke triptiek bereiden voor de gasten.

De Markies Generaal heeft daarbij de verschillende partituren vooraf goed verdeeld. De verdeling is als vanouds. De dames staan overdag hun mannetje in de keuken. 's Avonds serveren de heren de gerechten uit. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door Jelle LP.

Weet De Stille Fanfare van toeten noch blazen in de keuken of kunnen de gasten de loftrompet steken? Je kunt het zelf beleven op 30 maart vanaf 18:00 uur bij De Vereeniging.

Wellicht kunt u in de wandelgangen nog het onovertroffen kookboek van de Fanfare bemachtigen: "Krisikoken met de Stille Fanfare"

Ben jij in het bezit van het prachtige verzamelalbum van de Stille Fanfare? Maar heb je nog niet alle plaatjes van de fanfareleden compleet? Dan komt nu de kans om je album tiptop op orde te krijgen, om alle plaatjes in je album bij elkaar te hebben. Op 30 maart aanstaande is bij De Vereeniging de enige echte door de fanfare goedgekeurde ruilbeurs. 's Middags kan je vanaf 16.00 uur terecht bij de Vereeniging voor deze ruilbeurs. En uiteraard is het album zelf, met een weergaloos verhaal voor jong en oud over vriendschap, verlies en daadkracht + de spaarmodule te verkrijgen.

http://www.devereeniging.nl/

http://www.stillefanfare.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie