Quick levert punten in

27 maart 2013 om 00:00 Sport

UTRECHT - Quick is er zondag niet in geslaagd Kampong op een nederlaag te trakteren. In Utrecht zagen de toeschouwers geen doelpunten: 0-0.

Dat Kampong een goede tegenstander is, werd nog eens bevestigd. De thuisploeg was in de eerste helft een paar keer gevaarlijk. Quick doelman Wesley van Beekhoven liet zich echter niet passeren.

Wie gehoopt had dat er in de tweede helft wel iets zou gebeuren, kwam bedrogen uit. Twee keer kreeg Quick op een goede plek een vrije trap. Jordi Vreekamp en Paul Richard wisten echter niet te scoren. In de slotfase mocht Jeffrey Snijders uit de A1 invallen. Opnieuw een junior die aan het eerste van Quick mocht ruiken.

Door de remise is Quick al maanden ongeslagen, maar moet de ploeg de koppositie nu wel delen met Nieuw Utrecht dat VVZA met 3-0 versloeg.