APWC stelt teleur

20 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De twee competitiewedstrijden tegen VVU Ardahanspor hebben APWC niet de maximale score van zes punten opgeleverd. Na de 1-2 winst van APWC eerder dit seizoen op vreemde bodem waren de drie punten zondag voor de Utrechters: 0-2.

Na een minuut of tien moest doelman Stephen Lablans de bal al voor de eerste keer uit het net halen. Erhan Parmaksiz verraste de sluitpost met een kopbal: 0-1. APWC kon daar weinig tegenover stellen, ook niet in de tweede helft. Meer dan wat mislukte doelpogingen van topscorer Arno Cnossen kwam de thuisploeg niet.

In de slotfase, na een uniek oponthoud vanwege een onduidelijke wissel van VVU (scheidsrechter Jan van Vliet onderbrak de wedstrijd zelfs om op de computer het wedstrijdformulier te bekijken), werd de eindstand op 0-2 bepaald door een doelpunt van Marvin Wolfsen. De APWC'er raakte een door Anil Aras ingeschoten bal verkeerd en verraste daarmee zijn eigen doelman.