Thijs Tomassen goud waard

27 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Thijs Tomassen ontpopt zich de laatste weken als de onbetwiste schutter van Hooglanderveen. De snelle aanvaller scoorde donderdagavond voor de tweede keer in 2013 drie doelpunten. Tegen koploper Victoria waren die drie treffers plus een doelpunt van Erik van Dam ruim voldoende voor de winst (4-1).

Hooglanderveen moest voor eigen publiek wel een vroege achterstand wegwerken. Na drie minuten hadden de bezoekers al het net van de thuisclub gevonden. Tomassen en Van Dam bogen nog voor rust de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong.

In de tweede helft was het duel al snel beslist. Tomassen mocht een strafschop nemen en bepaalde niet veel later de eindstand op 4-1. Twee spelers van Victoria haalden door een rode kaart het einde van de wedstrijd niet.