KVVA verliest onnodig

20 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - KVVA heeft zondag een onnodige nederlaag geleden in de thuiswedstrijd tegen Olympia. De Amersfoorters kregen genoeg kansen maar zij wisten er niet een te benutten. De bezoekers waren productiever en hadden aan twee doelpunten voldoende om met een driepunter naar huis te vertrekken: 0-2.

Halverwege de eerste helft profiteerden de gasten van een miscommunicatie in de verdediging van de thuisclub: 0-1. Daarna verzuimden de KVVA'ers de kansen te benutten en bleef de gelijkmaker uit.

In de tweede helft had Alwin Spaan de pech dat zijn inzet de binnenkant van de paal raakte. Een grote kans kreeg ook Daan Chromyszyn. De kopbal van de jeugdspeler werd echter door de doelman van Olympia gepareerd. In de slotfase moest KVVA nog een tweede doelpunt incasseren: 0-2.