De Posthoorn redt het niet

20 maart 2013 om 00:00 Sport

MAARTENSDIJK - Met lege handen keerden de spelers van derdeklasser De Posthoorn zaterdag terug van een bezoek aan Maartensdijk. Daar gingen de Amersfoorters tegen SVM met 5-1 de boot in.

In de eerste helft wisten de bezoekers geen enkele kans te creeren. SVM wel en scoorde ook twee keer: 2-0.

Meteen na rust was Martin van Veldhuizen zo vriendelijk om de bal in zijn eigen doel te werken: 3-0. Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. In de 50e minuut verkleinde Manolo van Leijenhorst met een kopbal de achterstand: 3-1.

Vijf minuten later kregen de gasten geen strafschop toen Maickey Smeele binnen de beruchte lijnen werd gevloerd. Wel keurde de scheidsrechter daarna een doelpunt van SVM goed, ondanks het vlagsignaal (wegens buitenspel) van de Amersfoortse grensrechter. Daarna viel nog een vijfde treffer: 5-1