CJVV maakt weer geen fout

13 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Ook de achtste competitiewedstrijd op rij, zaterdag thuis tegen het zeker niet zwakke Hilversum, is door CJVV gewonnen. Na een moeizame start eindigde het duel op sportpark Vermeerkwartier toch nog in een overtuigende 5-1 overwinning voor de Amersfoorters.

De openingstreffer werd na een minuut of twintig door Pim de Jong met een fraaie lobbal gemaakt: 1-0. Tien minuten later verraste Tomas van Dijk de Hilversumse doelman Savas Cavusoglu uit een vrije trap: 2-0. De Hilversummers verdienden op dat moment meer en werden voor hun positieve spel ook met een doelpunt beloond. Rutger Vlasblom veroorzaakte een strafschop die door Alper Celmez werd verzilverd: 2-1.

In de tweede helft had CJVV twee minuten nodig om het duel definitief te beslissen. Dylan Wienke en Monir Fakhari breidden de voorsprong uit: 4-1.In de slotminuut bepaalde invaller Salim el Yousfi de eindstand op 5-1.