Nieuwland mist teveel kansen

13 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Het missen van teveel kansen is tweedeklasser Nieuwland zaterdag in de thuiswedstrijd tegen UVV noodlottig geworden. Alleen Hossein Mezbanali was trefzeker maar dat doelpunt bleek onvoldoende voor een driepunter: 1-2.

Al na een minuut of vijf keken de Amersfoorters tegen een 0-1 achterstand aan. Daarna kreeg Nieuwland voldoende kansen op de gelijkmaker maar die werden niet benut.

Een minuut of twintig voor het einde van de wedstrijd sloegen de Utrechters voor de tweede keer toe: 0-2. Niet veel later verraste Mezbanali de doelman van UVV (1-2) en leek een remise voor Nieuwland nog mogelijk. Maar opnieuw werden de kansen niet benut en moest Nieuwland na lange tijd weer een nederlaag incasseren.