Amersfoortse notariskantoren gaan samen

26 februari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Twee Amersfoortse notariskantoren, Van der Deijl Netwerk Notarissen en Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen, gaan samen. Per 1 maart 2013 gaan zij verder als BolscherBrugDeijl Notarissen. De notarissen blijven voorlopig gevestigd in Villa Meerwegen aan de Utrechtseweg 125 in Amersfoort, het huidige kantoor van Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen. ,,Maar er zijn vergevorderde plannen om het gezamenlijke notariskantoor te verhuizen naar een nieuwe locatie in Amersfoort Zuid", aldus notaris Guido van der Brug.

De samenwerking is ontstaan vanuit de wens om de dienstenpakketten te verbreden en te verdiepen. ,,Daarmee kiezen we ondanks de grote veranderingen in het notariaat en de soms lastige markt bewust voor groei", aldus Van der Brug. ,,Met de samenwerking bundelen en verbreden we onze advieskracht. Vooral op het gebied van familiegerelateerde notariële zaken, zoals testamenten, huwelijkse voorwaarden, nalatenschappen en vermogensplanning kunnen we onze cliënten nog breder van dienst zijn. Maar ook ondernemers die hun privé toekomst en de vragen rond bedrijfsopvolging goed willen regelen of cliënten die hun overeenkomsten voor particulier of commercieel vastgoed juridisch juist willen vastleggen kunnen als vanouds bij ons terecht." Hij vervolgt: ,,Uitgangspunt bij onze dienstverlening is dat deskundigheid altijd voorop staat. Het kantoorl heeft daarom bewust veel specialisten in huis die aangesloten zijn bij specialistenverenigingen en die opleidingen hebben gevolgd bij het EPN voor Estate Planners, VMSN en NMI voor Mediators en Scheidingsbemiddelaars, de Grotius Academie voor vastgoedrechtspecialisatie en Novex/SCE voor gecertificeerde executeurs."

Met de samenwerking focust BolscherBrugDeijl nog meer op mediation en andere wijzen van conflictbemiddeling. Notaris Betto van der Deijl: ,,We kunnen cliënten bij hun echtscheiding, bij hun conflict over een erfenis of bij een conflict binnen hun onderneming op professionele wijze van dienst zijn. Zowel vanuit onze notariële en fiscale achtergrond, maar ook vanuit mediation en zelfs coaching. Zo kunnen we cliënten, op unieke wijze, goed en compleet begeleiden en een conflict van a tot z voor hen regelen."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie