Medailleregen voor trampolinespringers NIKA Hoogland

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - De trampolineselectie van NIKA Hoogland was zaterdag succesvol tijdens de eerste plaatsingswedstrijd voor district Midden in Zoetermeer. In alle aanwezige categorieën (C, D en E) werden medailles uitgereikt aan trampolinespringers van NIKA Hoogland.

Bij het individueel springen was er goud voor Dilara Ucar en zilver voor Ilse Wolkenfelt (C Pupillen Meisjes). Ook Danny Willemsen stond op de hoogste podiumplaats, bij de C Jeugd Jongens. Bij de D Junioren gemengd vond er een spannende strijd plaats tussen Daphne van Eijndhoven en Joyce Stenvert. Met een minimaal puntenverschil ging uiteindelijk het zilver naar Daphne en werd de bronzen medaille omgehangen bij Joyce. Bij de E pupillen II Gemengd liet Samantha van Voorst haar concurrentie ver achter zich. Zij nam de gouden medaille mee naar huis. Daniek van der Molen, sinds kort deelnemend op wedstrijdniveau, wist een zilveren medaille bij de E Pupillen gemengd te veroveren.

Ook tijdens het synchroonspringen verzekerde NIKA Hoogland zich van podiumplaatsen. Bij de C Jeugdmeisjes stonden maar liefst twee duo's op het podium, Dilara Ucar en Melissa van Voorst behaalden zilver en Lara Wolkenfelt en Yara Tobe het brons. Samen met zijn partner Rick Veldhuizen van Agilitas Bunschoten veroverde Danny Willemsen de eerste plaats in de categorie C Jeugd Jongens.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie