Remise voor VOP

27 februari 2013 om 00:00 Sport

UTRECHT - Met een punt (2-2) mocht VOP zaterdag na de wedstrijd tegen DVSU niet klagen. Tot de slotfase stonden de Amersfoorters nog met 2-1 achter. Terence Vliet schoot de bal toen in het lege doel van de thuisclub en bezorgde zijn ploeg daarmee een punt.

Op basis van het aantal kansen hadden de Amersfoorters wel een driepunter verdiend. De meeste scoringsmogelijkheden lieten de bezoekers echter onbenut. Alleen Emile Brouwer en Vliet waren trefzeker.

Halverwege de eerste helft nam DVSU de leiding met een afstandschot: 1-0. Pas een kwartier na rust zag VOP kans de achterstand weg te werken. Brouwer was de schutter: 1-1.

De gasten leken daarna op de winst af te stevenen. Niets was minder waar. DVSU nam voor de tweede keer de leiding: 2-1. Maar ook die tussenstand hield niet stand. In de 83e minuut bepaalde Vliet de eindstand op 2-2.