Zesde winst op rij voor CJVV

27 februari 2013 om 00:00 Sport

UTRECHT - Het veel lager geklasseerde Hercules was zaterdag geen partij voor CJVV. Met duidelijke cijfers (1-4) bleven de Amersfoorters de thuisploeg de baas.

CJVV begon niet goed aan het duel in Utrecht. Doelman Arjen Nawijn had na een minuut of twintig geen antwoord op een afstandschot van Niels van Tongeren: 1-0. Een kwartier hadden de gasten nodig om de achterstand weg te werken. Dylan Wienke was de schutter van de gelijkmaker in de 35e minuut: 1-1. Een minuut of acht later haalde ook zijn ploeggenoot Pim de Jong doeltreffend uit: 1-2. Met die stand gingen beide teams rusten.

In de tweede helft kwam de voorsprong van CJVV amper in gevaar. Nawijn moest zich een keer strekken om de gelijkmaker te voorkomen. In de 80e minuut mocht Tomas van Dijk een strafschop verzilveren, nadat zijn ploeggenoot Brahim Abdelkader binnen de beruchte lijnen was gevloerd: 1-3.

De eindstand werd in de voorlaatste minuut door Salim el Yousfi bepaald met een schot in de hoek van het Hercules doel: 1-4. Daarmee was de zesde zege op rij voor CJVV een feit.