Cobu Boys dichtbij winst

27 februari 2013 om 00:00 Sport

DRIEBERGEN - Met een 0-1 voorsprong plus een man meer op het veld leek zaterdag voor derdeklasser Cobu Boys de winst binnen bereik. Het thuisspelende Driebergen zag echter in de slotfase kans de achterstand weg te werken: 1-1.

Dat was een flinke tegenvaller voor de Amersfoorters die hun goede spel in de eerste 45 minuten met een bescheiden voorsprong zagen bekroond. In de 22e minuut openden de gasten de score na een fraaie aanval: 0-1.

In de tweede helft kregen de verkleumde toeschouwers een fellere thuisploeg te zien. Een kwartier voor tijd ging Michel Verbruggen, doelman van Driebergen, in de fout. Hij vloerde een tegenstander en kon meteen gaan douchen.

Met tien man zag de formatie van de Amersfoortse trainer Bert van den Brom echter kans op gelijke hoogte met de bezoekers te komen. Uit een vrije trap schoot Paul van Hofwegen de bal in de kruising van het Cobu Boys doel: 1-1.