Verlies Hoogland

6 maart 2013 om 00:00 Sport

BEVERWJK - Eersteklasser Hoogland heeft zondag niet van DEM kunnen winnen. Met een 3-1 nederlaag moesten de Hooglanders terug naar huis.

Hoogland had geen antwoord op het spel van de Beverwijkers die met lange ballen en snelle spitsen succes hadden. Al na een minuut of vier moest Hoogland doelman Sebastiaan Bruins de bal voor de eerste keer uit het net halen: 1-0.

Die achterstand wist Hoogland nog wel weg te werken. Na een overtreding op Gokhan Turksoy mocht Luuk Voorburg een strafschop benutten: 1-1. Verder kwamen de bezoekers echter niet. Nog in de eerste helft sloeg de thuisclub uit een vrije trap toe: 2-1.

Enkele omzettingen in de ploeg van Hoogland leverden na rust niet het gewenste resultaat op. In de slotfase moesten de gasten nog een derde treffer incasseren: 3-1.