Offday HVC

13 maart 2013 om 00:00 Sport

UTRECHT - Van de slechtste wedstrijd die vierdeklasser HVC dit seizoen tot nu toe afwerkte, profiteerde zondag Zwaluwen Utrecht. Juist tegen de concurrent in de strijd om de degradatie hadden de Amersfoorters de punten graag willen pakken om de voorsprong op de Utrechters te vergroten. Maar de HVC'ers moesten zich op vreemde bodem met ruim verschil (6-1) gewonnen geven.

Breekpunt in de ontmoeting waren de drie doelpunten die de thuisclub tussen de 55e en 60e minuut scoorden. Daarmee kwam de stand op 4-1 en was het duel beslist.

In de 16e minuut had Zwaluwen Utrecht de leiding genomen met een kopbal: 1-0. Twintig minuten later zorgde Aziz Tighadouin voor de gelijkmaker, eveneens met een kopbal: 1-1.