Aaike Vlugt redt punt voor Hoogland

13 maart 2013 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP – Hoogland speelde donderdagavond tegen Pancratius (1-1) veel beter dan afgelopen zondag uit tegen DEM (3-1) en was zeker na rust een paar keer dicht bij de openingstreffer. Maar Luuk Voorburg en Kevin Heideveld waren niet scherp toen ze in kansrijke positie kwamen.

De wedstrijd leek in 0-0 te eindigen totdat de thuisclub vlak voor tijd uit een corner wist te scoren: 1-0. In blessuretijd zette Hoogland nog één goede aanval op. Coen Heus werd vrij gespeeld en mocht uithalen. De invaller raakte de bal niet goed, waardoor ook deze kans verloren ging. Echter in de rebound kwam de bal voor de voeten van Aaike Vlugt en die bedacht zich geen moment. De middenvelder dreunde de bal tegen de touwen en redde daarmee een punt voor Hoogland: 1-1.