“Mudrun Fun”, nieuw renspektakel

13 februari 2013 om 00:00 Sport

Rianne Schorel, oud dames profvoetballer van ADO en vele jaren als semi professional actief in Amerika en haar ondernemende tweelingzus Nanja praten dolenthousiast over hun Mudrun Fun. ,,Met onwijs veel plezier introduceren wij met onze Stichting TwinsAllround in onder andere Amersfoort deze té gekke Mudrun Fun”, aldus Nanja. ,,Wij zijn een sportief en sociaal betrokken stichting die een gedeelte van de opbrengst van de Mudrun Fun zal besteden aan de goede doelen van onze stichting onder de projectnaam ShirtStar. ShirtStar is gericht op zieke en kansarme kinderen die mede door uw deelname aan de Mudrun Fun financieel ondersteund kunnen worden.” Tweelingzus Rianne: ,,Het parcours test op een leuke manier de lichamelijke en geestelijke wilskracht en bestaat uit verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden. De Mudrun Fun is daardoor geschikt voor diehards en sportievelingen die net een stapje meer willen doen, maar daarnaast ook voor ‘funlopers’. Voor de kinderen is er een Kidsrace en speciaal in Amersfoort een SugarKids Race voor diabetes patiëntjes. Kortom voor elk wat wils!”

Sportief en maatschappelijk evenement AMERSFOORT - Op maandag 1 april aanstaande (2e Paasdag) vindt in Amersfoort (Bedrijventerrein Vathorst) de eerste editie plaats van de zogeheten “Mudrun Fun”. Een uit Amerika afkomstig uitdagend sportevenement dat inzet op zowel sportief als op maatschappelijk gebied. Het is een combinatie van hardlopen, klimmen, glijden en natuurlijk het doorkruisen van modderobjecten. Aan de basis van dit niet alledaags ‘sport modderfestijn’staat de 29-jarige tweeling Rianne en Nanja Schorel die met hun bedrijf, Stichting TwinsAllround, er zorg voor gaat dragen dat het een onvergetelijk en niet meer uit Amersfoort weg te denken sportief evenement zal gaan worden, waar zowel jong als oud het nodige (sport) plezier aan gaat beleven.

door Huub van Aerssen

In dit vooral laagdrempelige sportevenement gaan plezier en prestatie hand in hand. Nanja: ,,Je kunt individueel deelnemen of in groepsverband (bedrijven en ook sportclubs), waarbij de afstanden variëren van 1 tot 16 kilometer met tal van ludieke obstakels die allen een naam hebben zoals ‘Glij je bruin’, ‘Bandenspoor’, ‘Sjakie Bonestakie’, ‘Witte was’ en ‘Varkensfeest’. Wie je bent, wat je doet, maakt helemaal niets uit. Samen bewegen, plezier maken en presteren maakt deze Mudrun Fun tot een onvergetelijk sportmoment.”

Inschrijven voor de Mudrun Fun en overige informatie kan verkregen worden via de website www.mudrunfun.nl, waarbij tevens het inschrijfgeld kan worden voldaan. ,,En als u posters of flyers wilt ontvangen om binnen uw bedrijf of sportclub collega;s, vrienden en familie te enthousiasmeren voor de Mudrun Fun, stuur dan een e-mail naar info@mudrunfun.nl of volg ons op Facebook en/of Twitter “, aldus Rianne.

Slotakkoord

De Mudrun Fun, een sportevenement dat u niet mag missen en dat voor jong en oud garant staat voor plezier, prestatie en bovenal saamhorigheid. Een sportevenement dat naast sportief bezig zijn ook aandacht heeft voor het maatschappelijke belang. Een sportevenement voor ons allemaal!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie