AFAS Software adopteert aankleding Meander Moeder Kind

31 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - AFAS Software en de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum zijn een samenwerking aangegaan voor de komende vijf jaar. Als 'Vriend van het eerste uur' doneerde AFAS daarom € 300.000. Het softwarebedrijf uit Leusden draagt hiermee bij aan een sfeervolle en speelse aankleding van de (poli)klinieken voor moeder en kind.

Piet Mars, lid Raad van Bestuur van AFAS: ,,De structurele samenwerking met Meander past in ons MVO-beleid waarbij we aandacht hebben voor verantwoord en duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Jaarlijks besteden we 4% van onze winst aan maatschappelijke projecten. Een extra dimensie is natuurlijk dat het hier om kinderen gaat in de directe omgeving van onze vestigingsplaats''.

Ook Cees Meijers, lid Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum, benadrukt het belang van de samenwerking. ,,Het nieuwe ziekenhuis is méér dan een gebouw. Het is het ziekenhuis voor iedereen, gesteund door een grote groep gevers, waarvan we nu AFAS Software als 'Vriend van het eerste uur' hebben verwelkomd.''

In het nieuwe ziekenhuis komen de medische zorg en verpleging voor moeder en kind in alle opzichten bij elkaar. Zij blijven altijd samen en worden op de afdeling Meander Moeder Kind verpleegd in ruime kraam- en couveusesuites. In december dit jaar wordt het nieuwe ziekenhuis in Amersfoort in gebruik genomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie