Brouwer matchwinner

6 februari 2013 om 00:00 Sport

UTRECHT - VOP heeft zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen DHSC tot een goed einde gebracht. Met gering verschil (1-2) trokken de Amersfoorters op vreemde bodem aan het langste eind.

Emile Brouwer was in Utrecht de meest gevierde speler. Vijf minuten voor tijd slalomde hij door de defensie van de thuisclub en zorgde vervolgens met een harde schuiver voor de winnende treffer: 1-2.

In de eerste helft had VOP de wedstrijd al kunnen beslissen. De ploeg van trainer Wim de Haas kreeg genoeg kansen maar alleen Niels Berkhout vond met een zuiver schot het net van de tegenpartij, na een minuut of twintig: 0-1.

In de tweede helft leek er vooralsnog niets aan de hand voor de bezoekers. Maar uit het niets ontstond de gelijkmaker: 1-1. Met enkele wissels probeerde De Haas zijn ploeg aan de winst te helpen. Dat lukte in de slotfase, via Brouwer: 1-2.