Zeer geslaagde eerste editie van The Power of Food

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het nieuwe netwerkevenement The Power of Food is zondag 27 januari om 17.00 uur succesvol afgesloten. Aan het einde van het 24-uurs diner in Het Bergpaviljoen in Amersfoort nam de 15-jarige atlete Veerle Bakker namens B.Slim een cheque van € 10.500,= in ontvangst uit handen van burgemeester Lucas Bolsius.

Veerle Bakker werd gisteren door de burgemeester aangekondigd als de nieuwe local hero voor B.Slim. Samen met voetballer Brahim Darrie is zij een van de jonge sporthelden, die met hun gedrag een voorbeeld zijn voor hun generatie. Met een ferme slag op de gong eindigde de eerste editie van The Power of Food. Burgemeester Bolsius complimenteerde de organisatie en iedereen die aan het evenement heeft meegewerkt. ,,Zó veel energie en deze opbrengst geven B.Slim nieuwe inspiratie om hun doelstellingen te realiseren''.aldus de burgemeester.

Een paar honderd particulieren en bedrijven namen het afgelopen weekend deel aan het benefietdiner, dat georganiseerd werd om aandacht te vragen voor eerlijke voeding en een gezonde leefwijze. 24-uur lang konden mensen aan de grote tafel in Het Bergpaviljoen aanschuiven en in gezelschap van vrienden, bekenden of zakelijke relaties The Power of Food ervaren. Ook diverse Amersfoortse kunstenaars verbonden zich aan het evenement. Zij stelden kunstwerken beschikbaar, die tijdens de netwerkborrel na afloop verloot werden.

De organisatie van The Power of Food kijkt terug op een enerverende periode van voorbereiding en uiteindelijk een zeer geslaagde uitvoering. Bestuursvoorzitter Jan-Willem van Lieshout: ,,Ik ben heel blij met ditresultaat. De vele inspanning van de organisatie is beloond door iedereen die heeft meegeholpen en die het evenement financieel op welke wijze dan ook heeft gesteund. B.Slim kan aan de slag en dat is ook hard nodig. Wij wensen B.Slim veel succes!''

Of en wanneer er een tweede editie van The Power of Food gaat komen, daarover laat Van Lieshout zich nog niet uit. ,,Gezien het succes van dit weekend is die kans zeker aanwezig. Maar nu gaan we eerst bijkomen en daarna weer met zijn allen om de tafel. Maar dan niet om te eten maar om te evalueren en te kijken hoe we verder gaan!''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie