Slechte dag Keistad heren 1

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vol goede moed waren de volleybalheren van AVV Keistad afgelopen weekend afgereisd naar Arvevo om de wedstrijd van afgelopen week (3-1 winst tegen Apollo) een goed vervolg te geven. Z kwamen we bedrogen uit. In de eerste 3 sets (25-16, 25-16, 25-18) was Arvevo duidelijk de betere ploeg. In de laatste set konden de Amersfoorters met minimaal verschil (25-23) alsnog de vierde set naar zich toetrekken, zo werd verloren met 3-1.

De eerste set ging aanvankelijk nog gelijk op, maar al snel kon Arvevo met een stabiele pass en een goede servicedruk al snel het verschil maken. Enkele wissels aan Amersfoortse kant konden het tij niet keren. In de tweede set bleef Keistad grossieren in fouten. Arvevo werd wederom geen duimbreedte in de weg gelegd

In de derde set kwamen de Amersfoorters beter uit de startblokken. Meer enthousiasme, meer servicedruk en een betere pass bracht hen tot een 13-11 voorsprong. Vanaf dat moment ze echter op cruciale momenten de bal niet meer op de grond krijgen bij de tegenstander, waardoor ook deze set alsnog werd verloren.

Aan de vierde set werd goed begonnen. Ook omdat Arvevo iets meer fouten begon te maken. Een voorsprong van 9-5 en 22-20 werd uiteindelijk beloond met setwinst.

Volgende week spelen de volleybalheren van AVV Keistad weer thuis, om 19:00 uur tegen Olhaco.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie