Intensievere samenwerking VVV's Amersfoort, Leusden en Spakenburg

4 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De samenwerkingsverbanden tussen de VVV-vestigingen Amersfoort, Leusden en Bunschoten-Spakenburg zullen per 1 januari 2013 verder geïntensiveerd worden. ,,Dit is besloten nadat reeds bestaande coöperaties - zoals gezamenlijke deelnames aan beurzen en de totstandkoming van een regionale recreatiekrant - zeer goed zijn bevallen'', meldt de VVV in een persbericht.

Concreet houdt deze krachtigere samenwerking in dat de VVV Leusden - gevestigd in de lokale bibliotheek - in zijn volledigheid onderdeel wordt van het Amersfoortse agentschap. Voor de VVV Spakenburg zijn de consequenties anders; samen met 'Amersfoort' zullen de gemaakte afspraken over het investeren in de opleiding van medewerkers en het verder doorvoeren van de landelijke VVV-vestigingsformule worden uitgevoerd.

Deze drie VVV's ontvangen in hun panden gezamenlijk ruim 100.000 toeristen per jaar. De websites verwelkomen op jaarbasis meer dan 200.000 unieke bezoekers. ,,Door deze informatieverstrekking wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de lokale economie en lokale maatschappelijke functies'', vindt de VVV.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie