Serie tafelgesprekken voor vrouwen zonder werk

3 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op 14 januari start in Amersfoort een nieuwe serie tafelgesprekken voor vrouwen zonder werk. Tafelbuddy Fleur van den Berg uit Amersfoort vertelt wat meedoen aan De tafel van een met je doet. ,,Tijdens de gesprekken ontdek je dat je eigenlijk heel goed zelf weet wat je in huis hebt. Hier ben ik, zeg je hardop, hier sta ik. Ik kan wat en dat kan ik echt gaan inzetten. Het effect van de gesprekken aan De tafel van een is bijna niet uit te leggen. Het is echt iets wat je zelf moet ervaren om het te begrijpen."

Op vijf ochtenden komen vrouwen bij elkaar aan een gezellige tafel in de buurt en praten onder begeleiding van een tafelbuddy over hun mogelijkheden. De volgende serie tafelgesprekken start op maandag 14 januari van 09.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2, Amersfoort (Randenbroek). De overige data van deze serie zijn: 21 januari, 28 januari, 4 februari en 11 februari op dezelfde tijd en locatie. Inschrijven als deelnemer of tafelbuddy kan via: www.detafelvaneen.nl of het landelijke telefoonnummer 06-8305 1874. Deelname is gratis.

De tafel van een is een initiatief van vrouwenplatform WOMEN Inc. in opdracht van het ministerie van OCW en in samenwerking met de gemeente Amersfoort en stichting Ravelijn. Na de gesprekken kunnen vrouwen bij Ravelijn terecht voor ondersteuning en begeleiding bij het vinden van de juiste baan, vrijwilligerswerk of opleiding.

In de filmpjes op www.detafelvaneen.nl vertellen meer vrouwen over hun ervaringen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie