Fitness voor zwangere vrouwen

3 januari 2013 om 00:00 Nieuws

VATHORST/HOOGLAND - Voor zwangere vrouwen die zich op een gezellige, sportieve en verantwoorde manier wil voorbereiden op de bevalling, heeft Fit2Move daarom Fit2Mama ontwikkeld. Op dinsdag 22 januari 2013 start een nieuwe cursus.

In tien lessen, inclusief een theorieles waar de partner ook welkom is aan deel te nemen, trainen toekomstige moeders op een verantwoorde manier hun conditie en kracht. Dit onder professionele begeleiding en in een gezellige groepssfeer. De wekelijkse workout bestaat uit cardio- en spierversterkende oefeningen in een circuittraining, met extra aandacht voor bekkenbodemspieren, ademhaling en ontspanningstechnieken. De cursus is toegankelijk voor elke vrouw die rond de startdatum 20-26 weken zwanger is en niet omwille van complicaties gehinderd wordt in het bewegen.

Na afloop van de Fit2Mama cursus wordt een terugkomdag georganiseerd voor moeders en kinderen. De eerst volgende Fit2Mama cursus start op dinsdag 22 januari 2013. Meer informatie hierover op www.fit2move.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie