Wonen, zorg- en welzijnsmarkt in Nijenstede

31 december 2012 om 00:00 Nieuws

RANDENBROEK - woonzorgcentrum Nijenstede opent woensdagmiddag 23 januari de deuren van haar huis. Belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te nemen in en om het huis en kennis te maken met de verschillende diensten van Beweging 3.0.

Vanaf 13.30 uur kunnen 55+ers uit Amersfoort terecht voor informatie over zorgbemiddeling, welzijn en vrijwilligerswerk, het cursusbureau, de thuiszorgwinkel en nog veel meer. Naast de informatiemarkt is er van alles te doen en te beleven. Er is een loterij, de fitnessruimte is opengesteld en er worden gezonde sapjes geserveerd. Er wordt een gratis proefcursus mindfulness aangeboden en het thuiszorgteam organiseert een health check. Er is een koffiecorner waar bezoekers even kunnen bijkomen en hun vragen kwijt kunnen bij de aanwezige gastvrouwen. Bij de thuiszorgwinkel kunnen diverse hulpmiddelen uitgeprobeerd worden.

De markt wordt om 16.30 uur afgesloten. Deelname aan de markt en de diverse onderdelen is gratis. Voor de loterij en de consumpties wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor informatie over de markt is de receptie van WZC Nijenstede dagelijks bereikbaar via telefoon: 033 - 4 69 65 00. WZC Nijenstede is gevestigd aan de Heiligenbergerweg 84 in Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie