Vacatures van Ravelijn

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom gerust eens vrijblijvend langs bij stichting Ravelijn, hét adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur kunnen belangstellenden terecht bij de balie van Ravelijn aan Bergstraat 24-26 of bellen naar 461 30 00. Bovendien staat er op de website www.ravelijn.nl een vacaturebank.

Ravelijn zoekt deze week helpende handen voor een woonzorgcentrum, een theatermedewerker, een PR regelaar, een energie(ke) medewerker en een theater-beheerder.

Helpende handen woonzorgcentrum

Woon je in Schothorst en wil je graag wat doen voor de ouderen in jouw wijk? Voor een woonzorgcentrum is Ravelijn op zoek naar vrijwilligers voor het restaurant. Je helpt met de werkzaamheden rondom de middagmaaltijd: tafel dekken, bestelling opnemen, uitserveren, opruimen. Het is een sociaal gebeuren, persoonlijk contact is dus van groot belang. In het restaurant eten zowel centrumbewoners als wijkbewoners. Er zijn veel handen nodig om alles te kunnen laten draaien. Je bent ongeveer een uur beschikbaar op dinsdag, donderdag, zaterdag of zondag. (vacature 3304)

Tijdelijke theatermedewerker 'flyers'

Voor een kleinschalig theater voor toneel-, muziek- en filmvoorstellingen zoekt Ravelijn een vrijwilliger die een middag per week de posters en flyers verspreidt. Je vervangt de vaste vrijwilliger die ziek is, het is dus in een tijdelijke functie. De vrijwilliger die nodig is houdt van theater en film en is in bezit van een goede fiets en conditie. (vacature 3307)

PR regelaar

Voor een snel groeiende wijkvereniging in Randenbroek is Ravelijn opzoek naar iemand die de PR gaat verzorgen. De vereniging zet zich in voor alle wijkbewoners in een natuurlijke en culturele omgeving. Je houdt je onder andere bezig met de opmaak van folders en contacten met de media (via kranten en de website). (vacature 3308)

Energie(ke) medewerker

Bent je van plan energiebesparende maatregelen te nemen en zou je dit willen delen met straat- en wijkbewoners? Dan ben jij de ambassadeur die Ravelijn zoekt! Een lokaal samenwerkingsverband heeft zich als doel gesteld binnen drie jaar zo veel mogelijk bestaande woningen (koop en huur) in Amersfoort energiezuiniger te maken. Een belangrijk onderdeel van deze campagne is het project 'straatambassadeurs'. Het idee is dat je buren meeneemt in jouw plan van energiebesparing en zo samenwerkt aan het verduurzamen van de woningen in jullie straat of wijk. Een van de grote bijkomende voordelen is het delen van kosten. Je tijdens het gehele traject begeleiding van energiedeskundigen. (vacature 2880)

Beheerder Kindertheater

Voor een landelijke stichting zoekt Ravelijn een beheerder van onder meer het Kindertheater. De stichting biedt via activiteiten afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of handicap (lichamelijk of geestelijk). Ben jij de handige en vrolijke man of vrouw die hen wil ondersteunen bij de voorbereidingen en organisatie van bijeenkomsten en evenementen in het Kindertheater en de vergaderruimtes? Heb je affiniteit met de missie van de organisatie en ben je een representatieve aanpakker in het bezit van een rijbewijs, meld je dan bij Ravelijn. (vacature 3311)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie