Politie zoekt getuige vechtpartij

19 december 2012 om 00:00 Nieuws

BERGKWARTIER - De politie zoekt de getuige van een vechtpartij zaterdagavond op de Stationsstraat. De getuige, een jongen met een lichtgetint uiterlijk en zwart haar, haalde twee vechtende mannen uit elkaar.

Zaterdagavond rond 23.00 uur liep een 26-jarige man uit Leusden richting het treinstation. Op de Stationsstraat werd hij aangesproken door een onbekende man die samen liep met een vrouw. Er ontstond een woordenwisseling tussen de mannen die uitmondde in een vechtpartij. Een onbekende jongen trok de man van de Leusdenaar af deze bij een andere getuige in de auto kon stappen en naar het ziekenhuis werd gebracht. Hij hield verwondingen in zijn gezicht over aan de vechtpartij.

De Leusdenaar deed zondag 16 december aangifte, de politie werd niet ingelicht over de vechtpartij en is daar niet geweest. Een onderzoek werd gestart waarbij de politie in Amersfoort op zoek is naar de jongen die de twee mannen uit elkaar haalde. Hij wordt verzocht zich te melden voor een getuigenverklaring via 0900 8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie