Nieuwe website over begraven en cremeren in Amersfoort

19 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op de nieuwe website www.cba-amersfoort.nl is alle informatie is te vinden over begraven en cremeren in Amersfoort. De website is gemaakt in opdracht van Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (CBA).

Naast een virtuele rondgang over het terrein en in de gebouwen door middel van panoramafoto's, biedt de website veel gebruikersgemak voor nabestaande. Zo is het onder meer mogelijk om via de website muziek te beluisteren en aan te vragen die tijdens de uitvaartplechtigheid gedraaid dient te worden. Ook kunnen nabestaande die niet bij een uitvaart aanwezig kunnen zijn, live meekijken met een plechtigheid.

De website www.cba-amersfoort.nl biedt begrafenisondernemers de mogelijkheid om via de website zaken rondom de plechtigheden digitaal te regelen en aan te vragen.

Alle gemeentelijke begraafplaatsen in Amersfoort zijn op de website te vinden. Ook over de verschillende bijzondere locaties op begraafplaats Rusthof is informatie te vinden, zoals het Russische ereveld en de militaire graven.

Verder is er veel informatie te vinden over cremeren, zoals asbestemming, asverstrooiingen en urnen en sieraden die in de speciaal ingerichte winkel op Rusthof zijn te verkrijgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie