Ondernemersplaza zamelt geld in voor 3FM Seríous Request

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Tot 21 december 2012 staat Ondernemersplaza in Amersfoort in het teken van 3FM Serious Request. Een week lang organiseert Ondernemersplaza ondernemersactiviteiten voor dit goede doel. Voor het achtste opeenvolgende jaar vragen dj´s van 3FM aandacht voor een stille ramp. Dit jaar staat de actie in het teken van het terugdringen van de wereldwijde babysterfte.

Ondernemersplaza steunt dit initiatief en heeft samen met de partners een aparte actie opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Met verschillende activiteiten zoals een veiling, hoopt Ondernemersplaza een bedrag van 2.500 euro op te halen.

Voor alle activiteiten die Ondernemersplaza organiseert vraagt zij bezoekers om een vrijwillige bijdrage voor dit goede doel. Naast deze activiteiten veilt Ondernemersplaza samen met haar partners online producten en diensten. Voorbeelden van de veilingstukken zijn een jaar gratis lidmaatschap van MKB Eemland, een ergonomische bureaustoel of een training Boekhouden in 1 dag.

Bezoekers zijn welkom bij Ondernemersplaza, Printerweg 6 in Amersfoort. Op www.ondernemersplazaonline.nl is het volledige programma te lezen en staat de link naar de veiling. Op vrijdag 21 december maakt Ondernemersplaza de hoogte van het ingezamelde bedrag bekend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie