Grote Clubactie levert Circus Amersfoort bijna 2000 euro op

14 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Circus Amersfoort heeft door mee te doen aan De grote Clubactie bijna tweeduizend euro binnengehaald.

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Circus Amersfoort deed dit jaar voor de eerste keer mee. Leden van het innovatieve circus verkochten loten aan familieleden, maar ook aan geïnteresseerden op straat. Enkele kinderen en jongeren verkochten zoveel loten dat zij worden beloond met een prijs. Uitspringer was Josefien Linders. Zij verkocht maar liefst zestig loten en won een geheel verzorgd kinderfeestje.

De opbrengst wordt besteed aan attributen die nodig zijn voor het jongleren, eenwielfietsen en bijvoorbeeld luchtacrobatiek.

Ook deze kerstvakantie presenteert Circus Amersfoort weer een voorstelling exclusief in De Lieve Vrouw. Onder deskundige begeleiding gaan de gevorderde circusleerlingen dit najaar intensief aan de slag om een aantrekkelijke mix te maken van theater en circus. Voor 2012 is de titel Vliegensvlug: 'Ik kan iets heel bijzonders, ik kan het hoogste en het snelste. Ben voor niks niet bang. Zij doen wat ze moeten doen, laag blijven en geen risico nemen. Ik vind ze saai, zij vinden mij raar. Maar mij maakt dat niet uit, ik doe gewoon mijn eigen ding'. Meer info op www.lievevrouw.nl.

Meer informatie op: www.circusamersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie