APWC maakt duel goed af

19 december 2012 om 00:00 Sport

AMSTERDAM - APWC begint met een goed gevoel aan de winterstop. De Amersfoorters hadden zondag tegen WVHEDW nog een helft tegoed en gaven in de resterende 45 minuten een 3-5 voorsprong niet uit handen. Met een uitslag (4-10) die op een korfbalveld niet zou misstaan, trokken de APWC'ers met duidelijke cijfers aan het langste eind.

Na de eerste helft was de wedstrijd tussen beide ploegen eerder dit seizoen vanwege de overvloedige regenval gestaakt. In Amsterdam gingen de gasten in het restant prima van start. Karim Aaras breidde de voorsprong al snel uit: 3-6. Daarna volgden nog vier Amersfoortse doelpunten, voordat de thuisploeg uit een strafschop de eindstand op 4-10 bepaalde. De andere APWC schutters waren Arno Cnossen (2), Oussama el Yousfi en Redouan Hammou.

APWC gaat door de winst de winterstop in op een gedeelde tweede plaats in de zesde klasse B.