Gemeentelijk vastgoed in de etalage

11 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De gemeente Amersfoort start met een digitaal vastgoedloket voor de verkoop van gemeentelijk vastgoed. Op www.amersfoort.nl/stadsmakelaar biedt de gemeente haar panden en kavels te koop en te huur aan. Op de website staat het overzicht met het actuele en toekomstige aanbod van kavels, woningen en andere vastgoedobjecten.

Het is volgens de gemeente zelf een veelzijdig aanbod van vastgoed, op unieke plekken in de stad. Het betreft kavels voor bedrijven, woningbouwkavels en dergelijke. Het aanbod is de laatste tijd verbreed omdat de gemeente Amersfoort bezig is met het verkleinen van haar vastgoedportefeuille. Het totale aanbod is nu te vinden op één centraal punt.

De website www.amersfoort.nl/stadsmakelaar is de ingang om te zien welk vastgoed van de gemeente gekocht of gehuurd kan worden. De website geeft informatie over het maken van een afspraak voor een bezichtiging of voor overleg over de (on)mogelijkheden van een pand of kavel.

Voor wijkgerichte of verenigingsactiviteiten wordt gewerkt aan een andere website waarop inwoners beschikbare locaties vinden die zij kunnen huren. Hier worden aanbod en vraag voor maatschappelijke activiteiten samengebracht. Het gaat om locaties die zowel door de gemeente als door partijen uit de stad worden beheerd of geëxploiteerd. Dit makelpunt is nog in ontwikkeling.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie