Kerstmarkt in Kruiskamp voor Serious Request

10 december 2012 om 00:00 Nieuws

KRUISKAMP - De initiatieven voor Serious Request schieten ook dit jaar als paddestoelen uit de grond. De Amersfoortse wijk Kruiskamp blijft niet achter en organiseert op 22 december een kerstmarkt op het schoolplein van basisschool De Vlindervallei. Het idee is van twee meiden van twaalf en negen en geadopteerd door de Kruiskampse knutselclub Zoete Buren.

Op de kerstmarkt zijn goede, tweedehands spullen te koop: tafelgerei, kinderkleding, boeken en speelgoed. Ook is er mooi handwerk te vinden: van sieraden tot handgeschilderde kaarten. Dit alles natuurlijk in gezellig verlichte kraampjes. Ook is er een hapje en een drankje te koop, evenals lootjes voor een trekking die om 20:00 plaatsvindt. In deze verloting kunnen mensen diverse leuke prijzen winnen, zoals een schoonheidsbehandeling of een modelauto. Natuurlijk brengt ook de kerstman een bezoek aan de kerstmarkt. Het gezellige duo Ciska & Sonja speelt op geheel eigen wijze kerstliedjes. Al het geld dat de kerstmarkt opbrengt, gaat naar Serious Request, mede doordat buurtbudget wat onkosten voor haar rekening neemt.

De kerstmarkt begint op zaterdag 22 december om 17:00 uur, als de winkels sluiten. Mensen kunnen het dus mooi combineren met hun bezoek aan de binnenstad. Om 21:00 is het afgelopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie