Man mishandeld door twee bekenden

7 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Twee mannen hebben donderdagochtend 6 december een andere man mishandeld. De twee werden later door de politie aangehouden.

Rond 11.30 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Xenonweg. Daarbij zou een auto met twee verdachten zijn weggereden. Enkele ruiten van de auto zouden zijn vernield. Agenten gingen ter plaatse en andere agenten keken in de omgeving naar de auto uit.

Op de Xenonweg spraken agenten met een 39-jarige man uit Amersfoort. Hij verklaarde al langer problemen te hebben met twee bekenden van hem, mannen van 27 en 29 jaar uit Amersfoort. De twee waren rond 11.20 uur bij zijn bedrijf verschenen. Zij kregen ruzie met elkaar, waarbij de 39-jarige ^Amersfoorter klappen kreeg en zichzelf verdedigde. Vervolgens stapten de twee in hun auto. Nog voordat zij weg konden rijden, sloeg de 39-jarige Amersfoorter twee ruiten van de auto kapot. Vervolgens reden de twee weg.

Agenten zagen de auto met de twee verdachten op de Van Asch van Wijckstraat rijden. Zij hielden de twee verdachten aan. De twee zijn naar het politiebureau overgebracht en zijn voor nader onderzoek vastgezet. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie