Aandacht voor de geweldszaak met taxi-chauffeur in Bureau Hengeveld

4 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT/UTRECHT - In de uitzending van 5 december gaat het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, Bureau Hengeveld, aandacht besteden aan een mishandeling van een 29-jarige vrouw door een taxichauffeur in Utrecht, na een avond stappen op de Hof in Amersfoort. Met name Amersfoortse kijkers worden verzocht te helpen bij het onderzoek.

De vrouw werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 november op de kruising Rijnlaan/Balijelaan in Utrecht door een taxi-chauffeur mishandeld, na een avond stappen op de Hof. Inmiddels heeft de politie nieuwe informatie en doet de recherche met name een beroep op de Amersfoortse kijkers om te helpen bij het onderzoek. Inmiddels is duidelijk geworden dat de vrouw gebruik heeft gemaakt van een regulier taxibedrijf en niet van een illegale taxi.

Andere zaken die aan de orde komen zijn: een tassenrollerij in Leersum, een autokraak in Utrecht, een woninginbraak in Vianen en een straatroof in Leusden.

Bureau Hengeveld wordt woensdag 5 december om 13.30 uur uitgezonden op RTV Utrecht en wordt daarna ieder uur herhaald. Vanaf donderdag zijn de zaken ook via www.youtube.com/utrechtpolitie te bekijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie