Amsvorde verliest onverdiend

5 december 2012 om 00:00 Sport

HILVERSUM - De cijfers logen er niet om. Toch had Amsvorde in de uitwedstrijd tegen Victoria meer verdiend dan de 5-2 nederlaag die na afloop op het scorebord stond. De Amersfoorters toonden zich op vreemde bodem absoluut niet de mindere van de medekoploper in de vierde klasse G.

Door een gelukkig doelpunt keek Amsvorde na een minuut of twintig tegen een achterstand aan: 1-0. Drie keer verschenen de bezoekers alleen voor de Hilversumse doelman in de eerste helft maar zonder resultaat.

De gelijkmaker werd na rust wel gerealiseerd. Jeffrey van de Wijngaard was de maker in de 70e minuut: 1-1. Twee keer antwoordde Victoria daarna, voordat Amsvorde via Wim Luigjes kon scoren: 3-2. De 3-3 hing daarna in de lucht maar die kwam er niet. In de slotfase sloeg de thuisclub nog twee keer toe: 5-2.