Offday APWC

5 december 2012 om 00:00 Sport

UTRECHT - APWC heeft een offday achter de rug. De Amersfoorters konden zondag tegen Hoograven geen potten breken. Zij moesten een pak slaag (8-1) incasseren.

De koploper in de zesde klasse was een maatje te groot voor de formatie van trainer Rogier de Heus. Niets lukte de bezoekers op vreemde bodem. Na een minuut of zeven was de eerste tegentreffer al een feit: 1-0. Nog voor rust volgden drie doelpunten waardoor de wedstrijd in feite was gespeeld.

De tweede helft was ook een formaliteit. APWC probeerde het nog wel maar binnen vijf minuten voerde de thuisclub de score op naar 6-0. Pas na 7-0 konden de gasten iets terugdoen. Brahim Rahaoui redde uit een vrije trap de eer voor APWC: 7-1. In de slotfase bepaalde Hoograven de eindstand op 8-1.