Open dag Discover! aan de Stadsring

8 november 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De ondernemers en studenten die werkzaam zijn in Discover! organiseren op donderdag 15 november tussen 15.00 en 19.00 uur een open middag om daarmee de ingebruikname van het verzamelgebouw voor creatieve bedrijven aan de Stadsring te vieren. Om 16.30 uur wordt het pand officieel geopend.

Discover! wil een inspirerende werkomgeving voor creatieve bedrijven, ZZP'ers en studenten zijn. De Discover! bedrijven zijn actief in architectuur, design, communicatie, media en kunst. Iedere ondernemer werkt voor eigen resultaat, maar zet zich ook in voor de acquisitie en uitvoering van gemeenschappelijke projecten. Ook gasten zijn welkom bij Discover! om (samen) te werken, ontmoeten of vergaderen bij Meet & Discover.

In januari 2012 zijn de eerste ondernemers gestart in Discover! en ieder kwartaal maken nieuwe bedrijven hun entree. In september kwamen daar de stagiaires van ROC*ASA en S2B Discover! bij, het leerbedrijf van het Grafisch Lyceum Utrecht. Deze studenten werken aan opdrachten van creatieve bedrijven en non-profitorganisaties uit Amersfoort e.o.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers kennisnemen van de projecten in architectuur, design, communicatie, media en kunst waar de ondernemers en studenten van Discover! aan werken. Ook kunnen zij ervaren hoe in Discover! vorm gegeven wordt aan 'het nieuwe werken' bij Meet&Discover!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie