Nieuwe gebouw Rafaël Amersfoort feestelijk geopend

8 november 2012 om 00:00 Nieuws

CALVEEN - De nieuwe locatie van de evangelische gemeente Rafaël Amersfoort aan de Kosmonaut 2 wordt zaterdagmiddag 10 november feestelijk geopend. Er zullen speciale gasten zijn, waaronder burgemeester Bolsius die officieel de deur gaat openen.

Rafaël Amersfoort is een snelgroeiende evangelische gemeente met zo'n 900 leden. Sinds kort zijn ze verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Kosmonaut 2 in Amersfoort. Hier komen ze iedere zondag bijeen en hebben ze een dienst om 10 uur. Naast de zondagse dienst vinden er ook doordeweeks diverse activiteiten plaats. Ze hebben een breed palet aan cursussen, kleine groepen waarin gemeenteleden in kleinere samenstelling bij elkaar komen, pastorale programma's, gebedsavonden, theologisch onderwijs, jeugdavonden en speciale thema-avonden.

Al een aantal maanden wordt er door veel vrijwilligers van de kerk hard gewerkt om hun kerkgebouw helemaal af te hebben voor 10 november. Ondanks dat er al een aantal zondagse diensten én een christelijk concert hebben plaatsgevonden, is het gebouw nog niet helemaal af. De laatste puntjes worden momenteel op de i gezet.

De burgemeester van Amersfoort zal om 16.00 uur de evangelische gemeente aan de Kosmonaut 2 officieel openen. Daarna vindt er een speciale openingsdienst plaats en tot slot een receptie. Verwacht wordt dat het feest tot 17.30 uur zal duren. Entree is gratis en iedereen is welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie