Première Alles is familie ook in Amersfoort

7 november 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De VARA organiseert de grootste landelijke live première ooit gehouden in Nederland. Op maandag 19 november vindt de feestelijke rode loper première plaats van 'alles is familie' in maar liefst 57 bioscopen in Nederland. In Amersfoort is 'alles is familie' op deze feestelijke dag in bioscoop Pathé Amersfoort te zien en kaarten zijn te bestellen via www.datwiljenietmissen.nl.

'Alles is familie' gaat op 19 november feestelijk in première in het Amsterdamse DeLaMar theater. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen mee te genieten van deze bijzondere gebeurtenis, heeft de VARA door het hele land 57 bioscopen bereid gevonden live de première vanuit Amsterdam uit te zenden, zo ook in Amersfoort. Door een straalverbinding te maken met de bioscopen kunnen 15.000 mensen meegenieten van alles wat deze unieke gelegenheid met zich meebrengt.

Voorafgaand aan de film volgt het publiek in alle deelnemende bioscopen de rode loper beelden en na afloop van de film is de huldiging van de cast op het podium te zien. Benieuwd naar welke sterren er aanwezig zijn en wat ze dragen? Beleef de première mee op 19 november in Pathé Amersfoort door je kaarten te bestellen via www.datwiljenietmissen.nl.

De regie van deze romantische komedie is net als bij de in 2007 uitgekomen film 'Alles is Liefde' (meer dan één miljoen bezoekers en twee Gouden Kalveren) in handen van Joram Lürsen. Kim van Kooten nam ook dit keer het scenario voor haar rekening en Carice van Houten speelt weer de hoofdrol. Veder spelen o.a. mee: Thijs Römer, Benja Bruijning, Kees Hulst, Martine Bijl, Jacob Derwig en Tjitske Reidinga.

In 'Alles is Familie' is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn. Je kunt wel kiezen hoe je ouder wordt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie