KVVA eindigt met zeven man

21 november 2012 om 00:00 Sport

VLEUTEN - De wedstrijd tegen PVC kan KVVA het beste maar zo snel mogelijk vergeten. De Amersfoorters verloren zondag in Vleuten met 4-0 in een duel waarin de scheidsrechter volgens KVVA trainer John Tuithof niet veel goeds deed. Mede dankzij het optreden van de arbiter eindigde KVVA het duel met zeven spelers.

Twee Amersfoorters, Nabil Fellaki en Nick de Smalen, kregen de rode kaart (twee keer geel) te zien. Bovendien haalden de KVVA'ers Alwin Spaan en Daan Chomijsijn door blessures het einde van de wedstrijd niet.

Door vier persoonlijke fouten gingen de bezoekers op vreemde bodem de boot in. PVC was wel de bovenliggende partij en had na de eerste helft een 1-0 voorsprong genomen. De drie resterende doelpunten vielen in de tweede helft: 4-0.