Grand Gala 2012

6 november 2012 om 00:00 Nieuws

Ben nog niet helemaal hersteld van de afterparty na het filmfestival Scenecs in de fraaie theaterzaal van De Flint. De Keijzer zat aan De Koninck. Dat hakte er de dagen erna behoorlijk in. Gelukkig kan ik mij nog veel van deze avond herinneren want veel genodigden weten inmiddels dat ik een column in dit onvolprezen nieuwsblad heb dus die schreven een en ander op of herhaalden het diverse malen zodat ik het kon opslaan in de overgebleven grijze cellen. Het was een bijzonder geslaagde avond. Waarvoor mijn complimenten aan festivaldirecteur Arya 'Blauw Strikje' Tariverdi.

Presentator Christophe 'Pretty Boy' Haddad deed het voortreffelijk.Tientallen dames, waaronder Adrianne, Juanita en Astrid,hadden moeite om op hun kruk te blijven zitten als de goeduitziende Belg langsliep. De opening door wethouder Pim ' Gletter en Glimmer' van den Berg was weer gelikt en burgemeester Lucas ' 7 vette / 7 magere jaren' Bolsius stond te stralen op het podium.

Natuurlijk moesten de twee directeuren van JT bioscoop bedankt worden. Het duo,schertsend 'Rambo en Rambo' genoemd onderging de ceremonie ontspannen. Het flaneren om te zien en gezien te worden speelde zich na afloop hoofdzakelijk af in de gezellige foyer Rigoletto waar Bas ' 6-0/6-0' Terlingen de scepter zwaait. Al gauw was het een drukte van belang in het hoekje van uw stukjesschrijver.

Het eerste Koninckje was van Vathorst.Nu uitgever Aizo 'Kan Goed Mikke' Krikke. Zijn vriendin Astrid is namelijk in verwachting van hun tweede kindje. Het hek was daarna van de dam.Bij mevrouw de Keijzer kwam de rivella bijna haar neus uit. Kan het frisdrankje effe niet meer zien. Oud Avro-coryfee Karel 'Caruso' van de Graaf trakteerde op een rondje. Ik liep met hem mee om de bar aan te wijzen.Terug in ons hoekje was inmiddels Flintdirecteur Harold 'Ballen Gejat' Warmelink aangeschoven en ceremoniemeester Loek 'Loslopende Plofkip' van Hasselt liet een goocheltrucje met zijn groene pochet zien.

Patissier Joey ' Truffellollie' Mercuur werd omringd door smachtende dames en zijn maatje Jasper 'Ik durf niet alleen de dansvloer op' van Blerk bleef gezellig bij ons beppen. Regisseur Dick 'Sinterklaas' Maas kreeg de oeuvreprijs.Vermeld droogjes dat zijn carrière alleen maar ups en geen downs heeft gekend.Kleine Koppel Kunstenaars(K3),Thijs 'Sergeant Pepper' Trompert en partner Marisja 'Femme Fatale' Smit waren er in gezelschap van Nathalie 'Nageltjes Gemanicuurd' Feld en haar vriend Bert 'Gaaf Strikje' Schilder.

Programmamaker voor Mediagroep Eva,Gerrit 'Happy Hour' Veenendaal,was er met zijn 'Lachebekkie'. Presentatrices Floor en Fien willen mij graag in hun programma hebben maar dat moet ik als presentator bij KEITV eerst maar eens overleggen. AD journaliste Marjan ' van Tellingen' van Grimbergen was er om haar societyrubriek 'Bubbels' weer te voorzien van foto's met tekst over Bekende Amersfoorters (BA'ers). Annelies 'Tractrice' Kaan gaf mij nog een goede tip."Niet teveel met je ogen knipperen en blijf in de camera kijken".Stadsdichter Kees ' die ik graag lees' van Weerd heeft zijn volgende gedicht al weer in zijn hoofd en de Keijzer kreeg nog een De Koninck aangeboden.Mevrouw de Keijzer was de Bob, ik stond pas rond twaalf uur op!

Joop de Keijzer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie