Lies van Wegen tandartsassistente van het jaar

7 november 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Amersfoortse Lies van Wegen (27) mag zich sinds zaterdag de beste tandartsassitente van Nederland noemen. Tijdens de finale van de 26e Standbydag in de RAI in Amsterdam kreeg zij 39 procent van de stemmen. Van Wegen werkt bij Boogaard & De Jong Mondzorg aan de Arnhemseweg. Collega's roemden haar betrokkenheid, collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Zij ontving haar prijs uit handen van televisiepresentator Robert ten Brink. Zij wordt omschreven als 'een pro-actieve assistente, die haar werkgebied uitbreidt omdat zij dat wil'.

De uitverkiezing in de RAI werd georganiseerd door Edin, een opleidingsinstituut voor bij- en nascholing van tandheelkundig personeel.

Edin heeft de verkiezing 'Tandartsassistent van het Jaar' in het leven geroepen om de belangrijke rol die de tandartsassistent binnen een praktijk vervult te benadrukken. De winnaar van de verkiezing krijgt gedurende een jaar de titel 'Tandartsassistent van het Jaar' en vervult in dat jaar de rol van ambassadeur voor het assistentenvak.

Behalve een eervolle vermelding mag Lies van Wegen een jaar lang gratis deelnemen aan cursussen en workshops van Edin. Daarnaast mag zij met een collega een cursusreis maken naar Ibiza. Bovendien krijgt het team van Boogaard & De Jong een champagneontbijt aangeboden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie