Opbrengst Twirlscrisisfeest: ruim 1500 euro

6 november 2012 om 00:00 Nieuws

EEMKWARTIER - De totale opbrengst van het Twirlscrisisfeest dat afgelopen in Zandfoort aan de Eem plaatsvond voor Voedsel Focus Amersfoort is €1545,30. Daarvan is €563 afkomstig van André van Gelderen (Zandfoort aan de Eem); hij doneert de helft van de baromzet. De overige €982,30 is opgehaald met fotografie, stoelmassages, verzoeknummers, lootjes en de verkoop van Twirlspetten en armbandjes.

Ongeveer honderd mensen waren bij het Twirlscrisisfeest waar de band Concours Hippieque optrad en DJ Lester verzoeknummers draaide. De loterij liep heel goed; men kon een diner bij 't Kannetje of een citytoer met de Citytuk winnen.

Ook tientallen vrijwilligers van de voedselbank waren op uitnodigingaanwezig. Zij kregen van Theater De Lieve Vrouw theaterkaarten en van De Groote Slock bonnen voor koffie met gebak. Cieka Galenkamp van Voedsel Focus mocht voor de cliënten een verrassing van 't Kannetje in ontvangst nemen.

De Twirls zijn zeer tevreden over het resultaat. ,,Maar we zijn nog niet klaar", vertelt voorzitter Wanda Dijkstra. ,,In december organiseren we een benefietdiner bij Daphne in de Kas en ik hoop dat mensen blijven doneren, zodat we met elkaar zorgen dat Voedsel Focus ook in 2013 het hoofd boven water kan houden."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie