VOP verdedigt slecht

7 november 2012 om 00:00 Sport

NIEUWEGEIN - Derdeklasser VOP heeft zaterdag door slecht verdedigen een onnodige nederlaag geleden. De Amersfoorters lieten in de uitwedstrijd tegen JSV Nieuwegein teveel steken vallen waardoor de 5-4 nederlaag een feit werd.

Op vreemde bodem keek VOP al na de eerste helft tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft acteerden de Amersfoorters beter en wisten zij de achterstand tot 3-2 te verkleinen. Terence Vliet (kopbal) en Richard Pietersen (schot) waren de schutters. De achterhoede van VOP bleef echter het zwakke deel van de ploeg.

Na de 4-2 wist Emile Brouwer nog wel met een kopbal de achterstand te verkleinen. Maar opnieuw bracht JSV het verschil op twee doelpunten (5-3) en daarmee was de wedstrijd beslist. In de slotminuten bepaalde Pietersen uit een strafschop de eindstand op 5-4.