APWC speelt maar 1 helft

7 november 2012 om 00:00 Sport

AMSTERDAM - Na een vier weken durende pauze konden de voetballers van zesdeklasser APWC zondag weer aan de bak. Maar niet voor lang, want door een slecht veld duurde het duel tegen WV-HEDW niet langer dan 45 minuten. Toen vond de scheidsrechter het genoeg en staakte de wedstrijd vanwege het te natte veld.

Vooral voor APWC was dat jammer. De ploeg van interim-trainer Rogier de Heus die zijn vader Joop (heupoperatie) tijdelijk vervangt, had na de eerste helft een 3-5 voorsprong genomen en maakte dus een grote kans op de vierde driepunter van het seizoen.

WV-HEDW opende al na vijf minuten de score: 1-0. Daarna scoorde APWC vijf keer op rij, voordat de thuisclub weer een antwoord had. De Amersfoortse schutters waren Karim Aaras (1-1), Arno Cnossen (1-2), Yasin Ainami (1-3 en 1-5) en Mohammed Elkarti (1-4).