Quick verliest onnodig

7 november 2012 om 00:00 Sport

BAARN - Quick kreeg zondag tegen Baarn niet de driepunter die de Amersfoortse ploeg op basis van het vertoonde spel wel had verdiend. Het verdedigend opererende Baarn bleef de bezoekers de baas, dankzij een doelpunt in de 85e minuut: 2-1.

In de eerste helft waren de meeste kansen voor Quick. Richard Moore scoorde ook maar de treffer van de aanvaller kreeg wegens buitenspel niet de goedkeuring van de scheidsrechter.

Baarn gokte ook in de tweede helft op de counter. Twee keer lukte dat ook, de eerste keer in de 65e minuut: 1-0. Enkele minuten later had Quick al een antwoord. Uit een hoekschop zag Paul Richard kans met een kopbal de gelijkmaker te laten aantekenen: 1-1.

De gasten leken op de winst af te stevenen, zeker nadat een speler van Baarn met een rode kaart (twee keer geel) de kleedkamer kon opzoeken. Quick wist daar echter niet van te profiteren. De ploeg van trainer Sijtze Wobbes moest in de slotfase ook nog een punt uit handen geven: 2-1.