Amsvorde houdt nul niet vast

31 oktober 2012 om 00:00 Sport

LAREN - Lange tijd had Amsvorde zondag in en tegen Laren uitzicht op een goed resultaat. De formatie van trainer Dennis van Dijk slaagde er echter niet in de nul tot het laatste fluitsignaal vast te houden. In het slotkwartier moest doelman Thom Ankone de bal nog twee keer uit het net halen: 2-0.

In de eerste helft had Barry Smeeing de beste kans op een doelpunt. De doelman van Laren voorkwam een goede start voor de Amersfoorters. Na rust zette Amsvorde de thuisclub bijna constant onder druk. De openingstreffer bleef echter uit omdat Ibo Pancar verzuimde een dot van een kans te benutten.

In de 75e minuut ging het fout in de verdediging van Amsvorde. De spits van Laren profiteerde daarvan en opende de score: 1-0. De hard werkende gasten hadden op die treffer geen antwoord en moesten in de extra tijd nog een tweede doelpunt incasseren: 2-0.